Vizyonumuz
''Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.''

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Sabri Fedai AKALIN
akalin@fikir.news
Pedofili ; Çocuğunuz İnternetten Satışa Çıkmış Olabilir !
  • 0
  • 2374
  • 12 Temmuz 2020 Pazar
  • +
  • -

Pedofili çağımızın en tehlikeli problemi…
Sadece hastalık deyip geçemeyeceğimiz, en yakınımızdakilerden başlayıp binlerce kilometre ötelerde Sizlere ulaşabilecek organize bir suç ağı haline geldi.
Kullanılan en büyük araç ise herkesin günlük yaşamına giren İnternet.

Darkweb diye adlandırılan ve kanunsuz diyebileceğiniz, cinayet için kiralık katil ilanından, uyuşturucu ve insan kaçakçılığına, Pedofili topluluklarına  kadar her şeyin barındığı bir mabet.
Ama artık o da yetmediği için kullanmakta olduğumuz günlük web sayfalarında da, gizlenmeye gerek görmeden ama bilenin anlayabileceği şifreler ve logolarla da olsa yer almaya başladılar.

Dünden beri ABD yenilir yutulur olmayan bir iddiayla çalkalanıyor. Genel merkezi  Boston’da olan online mobilya mağazası Wayfair’in insan kaçakçılığı yaptığına dair tiksindiren iddialar var. Türk halkını da yakından ilgilendirebilecek bir durum.  Aşağıdaki bilgileri okuduktan sonra Lütfen Çevrenize Yayın. Yayın ki, ne Siz ne de Çevrenizdekiler biri  yarın kurbanlardan durumuna düşmesinler.

Peki neler oldu Wayfair Mobilya ve Ev Eşyası satan (?) Firmada ?

Her şey Reddit adlı forumdaki bir kişinin Wayfair sitesinde satılan basit büro dolaplarının ve yastıkların astronomik rakamlarda olduğunu, ve bu ürünlerin başındaki yazılan isimlerin KACIRILAN COCUKLARIN soy isimleriyle ayni olduğunu söylemesiyle başladı

Ayni urun başında isim yokken ucuz ama isim varsa on binlerce $ satıldığı anlaşıldı. Ve bir anda herkes gidip araştırınca ortaya onlarca korkunç benzer kayıp çocuk ve satışta olan ürün çıktı.

 

 

Aynı ürün başında isim yokken ucuz ama isim varsa onbinlerce DOLAR etiketiyle satıldığı anlaşıldı. Ve bir anda herkes gidip arastırınca ortaya onlarca korkunç benzer kayıp çocuk ve satışta olan ürün çıktı.

Kısa sürede yarım milyon tweet atılmasına rağmen, Twitter Algoritması Trend listesine eklemedi, Wayfair ile ilgili yazılara bakmak isteyen herkes “az sonra okuyacağınız şeyler yanlıştır’ uyarılı saçma sapan FactCheck’le karşılaştı.

Ana akım medyada en ufak bir haberi yapılmadı

Wayfair önce “Ürünlerin endüstriyel olduğu için makul(!) rakamlar” olduğunu söyledi akabinde ise sistemde problem olduğunu ve ürünlerin silineceğini söyledi. Haliyle tüm şüpheleri üzerine çekti. Bu aşamada insanlar her detayı araştırmaya başladı ve bakın neler çıktı…

Resim

Fiyatı düşürülen ürünlere girip İsim bölümüne kaçırılan çocukların isim ve soy ismi yazıldığı anda sistem otomatik olarak tekrar on binlerce dolar yazmaya başladı, çünkü sistem ona göre yazılmıştı.

Arkada Dekor olsun diye konulan kitaplara bakıldığında kitapların Satanizm ve Organ Ticareti gibi konular hakkında yazılan ve kolayca bulunamayacak kitaplar olduğu fark edildi.

Sadece çocuklar yok. Tüyleri diken diken eden başka bir hadise ise kaybolan oyuncu Naya Rivera ve onunla alakalı olan ürün. Kadının ismi, doğum tarihi, kaçırıldığı yer ve oranın kaç metrekare olduğu, doğum tarihi ürüne şifrelenmiş şekilde yazıyor.

 

En kötüsü ise bu yüksek fiyatlı ürünlerin her birinin ürün kodlarını kopyalayıp, Yandex’te yetişkin olmayan pornografi uzantısı olarak bilinen bir kodun yanına yazınca küçük kız çocuklarının fotoğraflarına ulaşıyor olmanız ve bunun bütün kodlarda ayrı ayrı çocukları göstermesi.

Ortaya çıkanlar, yöneticilerin “pedofiliyi legalleştirmeye çalışan ve dünyada tanınan meşhur kadınla birlikte olan fotoğrafları, Şirketin sosyal(!) mülteci çocuklar projesi, şirketin ismi olan Wayfair’in sahibi olmayan çocuk anlamına gelmesi, ve medyanın sessizliği korkunç.

 

İnsanlar araştırınca bunun sadece Wayfair’le bağlantılı kalmadığını, birçok online sitenin basit şeyler için yüksek rakamlar ve benzer şifrelemelerin olduğunu fark etti. Bunlardan biri Etsy.

Sanat, dekor, ve takıların satıldığı ve çok kullanılan Etsy sitesinde pek güzel olmayan kara kalem ve basit porte çizimlerin yine benzer rakamlardan satıldığı anlaşıldı. Fakat tek sebep bu değildi. Resimlerin üzerinde alt fonda ki semboller yer almakta .

Tehlike o kadar yakın ki

FBI’ın 2007’de yayınlanan pedofili insanlar tarafından kullanılan semboller isimli bir İstihbarat Bülteni’nde.bu sitedeki karakalem çalışmasının alt fonunda yer alan sembolün “Erkek çocuk sever” anlamına geldiğini belirtiyor.

Bu semboller o kadar sık ve o kadar aleni kullanılmakta ki,çocuklarımızın ve hatta bizim dahi zevkle izlediğimiz filmlere dahi gizlenmekte.Bunun adsı Walt Disney olsa da fark etmiyor… Tehlike bakıp da göremediğimiz yerlerde… Sinsice yanı başımızda.

 

Öyle bir girdap ki araştırdıkça okudukça başınız ağrıyor,.yaşadığınız dünyadan nefret eder hale geliyorsunuz. Çünkü çok başka ülkelerden Twitter kullanıcıları benzer şeyleri fark ettiklerini bildiriyorlar. İşte bu durumda konu tam olarak Türkiye.

Wayfair hakkındakiler su an sadece iddia ve belki tamamı yalan bile olabilir. Fakat asıl can alıcı mesele dünyada sadece bir yılda 10 milyona yaklaşık çocuğun ve belki bir o kadar da yetişkin kadın ve erkeğin kaçırıldığı gerçeği var, tıpkı Türkiye’de de olduğu gibi.

Kacirilan çocukların birçoğunun organ için değil kirli emeller için kaçırıldığını ve dayanamayıp öldükleri ana kadar bu acıyı çektiklerini acı da olsa anlamanız ve bu işin ciddiyetini kavramanız gerekiyor. Türkiye’de de böyle bir sitenin olacağını lütfen unutmayın.

Bu olay sayesinde söylemek istediğim korkunç ikinci durum ise isin ucunda belki kaçırılmak olmasa bile dünya üzerindeki bazı gizli sitelerde (her ne kadar aylık 50 milyon insan bir şekilde bu sitelere ulaşsa da) milyonlarca kız çocuğunun fotoğraflarının buralarda paylaşılması

Ve bu yaklaşık 2 milyon fotoğrafın direkt olarak ebeveynlerin sosyal medya hesaplarından alınmış olması.

KIZ VEYA ERKEK FARKETMEZ, ÇOCUKLARIN SAHİLDE, DENİZDE, KUMDA OYNARKEN ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARINI PAYLASMAYIN.

Etrafınızdaki basit saçmalıklara, anlamsızlıklara ve tuhaflıklara lütfen daha dikkat edin,.çünkü hayatta sadece dikkat ettiğiniz şeyleri fark edersiniz. Kötülükler kapalı kapılar arkasında planlansa da gözünüzün önünde ama bakmayınca göremeyeceğiniz şekilde yapılır.

Mesele bunu beğenmeniz ve RT’lemenizin ötesinde bir şekilde birbirinizle bunları paylaşmanız.

Lütfen ihmal etmeyin.

(Konu hakkinda ki detayli bilgi icin Konumuzu ve Trend secenegini ABD olarak ayarlayabilir #Wayfair hastagine bakabilirsiniz)

 

 

Visits: 867

Lütfen Beğeninizi Paylaşarak Bize Destek Olunuz
Sosyal Medyada Paylaşın: