Vizyonumuz
''Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.''

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Eserinden Memnun musun,Erdoğan ?

Eserinden Memnun musun,Erdoğan ?

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Konuşmasının büyük bir kısmını genç işsizliğine ayıran İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Mutlu olmak için yüzünü başka ülkelere çeviren bu gençlerimiz, işte onlar senin eserin. Eserinden memnun musun sayın Erdoğan? Suçlu onlar değil, suçlu sensin sayın Erdoğan. Biz gençlerimize tekrar hayal kurdurmanın kavgasındayız” ifadelerini kullandı.

Akşener’in konuşmasından satır başları;

SAVUNMA YÜRÜYÜŞÜ

Demokratik bir şekilde tepki veren saatlerce güneşin ardında bekletildiler, itilip kapıtıldılar. Korunmaları için gönderdiğimiz tentelere bile müsaade edilmedi. Yapılan kasıtlı provokasyona rağmen demokrasi çizgisinden ayrılmayan baro başkanlarımıza ve cüppesine düğme diktirmemiş avukatlarımıza teşekkür ediyorum. Hukukun üstün, yargının bağımsız olduğu bir Türkiye’de elbette buluşacağız.

LGS VE YKS SINAVI

Biliyorsunuz geçtiğimiz cumartesi LGS’ye girdi. Kendilerine geçmiş olsun diyorum. Haksız çıkmak istedik ama LGS’de olanlar yine bizi haklı çıkardık. Umarız LGS nedeniyle vaka sayısında artış olmaz.

Bu hafta da YKS sınavı var. Gençlerimize zihin açıklığı diliyorum. Bu vesileyle iktidarın bu inadını milletime şikayet ediyorum.

Sınavın 25-26 Temmuz’da yapacağınızı açıkladınız, sonra sınavı bir ay öne çektiniz. Dilekçe verdik, düzenlemenin iptalini istedik. Danıştayi, önerimizi iptal etti. Bırakın rahat hazırlansın dedik, salgın daha bitmedi çocuklarımızı göz göre göre tehlikeye atmayın dedik, dinletemedik.

Hafta sonu sınava girecek sayın öğrenciler, sınava giderken önlemlerinizi lütfen alın. Ne kendinizi ne de sevdiklerinizi riske atmayın. Allah her birinize zihin açıklığı versin.

Meral Akşener "Eserinden Memnun musun,Erdoğan ?"
Meral Akşener “Eserinden Memnun musun,Erdoğan ?”

İŞSİZ GENÇLER

Gençliğini yaşayamamış adamlar sürekli gençlere bir ayar verme havasında, onlara parmak sallama havasında. Attıkları adımlarda hiç güven vermek yok, hep dayatmak var.

Bugünümüzü kaybettin, geleceğimizi kaybetmene izin vermeyeceğiz, Sayın Erdoğan. Gençlere güveneceksin. Korkmayacak; tercihlerine, fikirlerine saygı göstereceksin.

25 yaşından küçükler ve 50 yaşından büyükler için 10 günden az çalışanların sigorta primi ödenmemesi taslağı tasarlanmışlar. Gençlerimizin sosyal haklarını tırpanlamaya hazırlanıyorlar.

Mutlu olmak için yüzünü başka ülkelere çeviren bu gençlerimiz, işte onlar senin eserin. Eserinden memnun musun sayın Erdoğan? Suçlu onlar değil, suçlu sensin sayın Erdoğan. Biz gençlerimize tekrar hayal kurdurmanın kavgasındayız.

“AĞAM BİZİMLE EĞLENİY”

Bırakın ilk 10’u ilk 20’de kalamama riskimiz var. Yani ağam bizimle eğleniy. Dalga geçer gibi hani nerede işsizlik diyorlar, işte burada işsizlik. Damat bakan bana bu ay şu kadar enflasyon şu kadar işsizlik lazım diyor, TÜİK adrese teslim ediyor.

Memleketin her meselesine çözümü bina dikmekle bulan bu zihniyetin bizi getirdiği nokta maalesef bu. Üniversiteden mezun ettiğimiz gençlerimiz her sene daha fazla işsizliğe mahkum edildi. Onca insanın hayallerini yok etmeye ne hakkınız var? Böyle devlet yönetilmez. Hani Türkiye uçacaktı?

Bu yönetim sistemi ve onun ekonomiden sorumlu damadı, bu ülkenin çalışmak ve emeğini almak isteyen insanlarına sırtını çevirdi. Türkiye büyük ve güçlü bir ülkedir. İşsizine iş bulacak bir ülkedir, mesele ülkeyi yönetenlerin önce kimi düşündüğüdür.

MEMLEKET MASASI

Biz memleket masasında buluşmayı önermiştik. Ancak sayın Erdoğan artık kimin dost kimin düşman olduğunu ayırt edemiyor. Damada sahip çıkanları dost, bu damattan bakan olmaz diyenleri düşman zannediyor. Yanına matruşka gibi dizdiklerini dost, hakikati söyleyen bizleri düşman zannediyor. Biz anlatmaktan yorulduk ama sen kandırılmaktan yorulmadın sayın Erdoğan.

İktidar yolun soluna geldiğini artık geliyor. Çünkü biz geliyoruz. Karanlık gecenin ardından söken şafak gibi geliyor. Boyun eğmeden, pes etmeden, korkmadan geliyoruz. Çünkü artık güneşin doğma zamanı, çünkü artık iyilerin zamanı.

Visits: 52

Lütfen Beğeninizi Paylaşarak Bize Destek Olunuz
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN