Vizyonumuz
''Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.''

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İranlı Ressam Ali Akbar Beigi- Mutlak Gerçekçilik-

İranlı Ressam Ali Akbar Beigi- Mutlak Gerçekçilik-

Ali Akbar Beigi 25 Temmuz 1982’de İran’ın Tahran kentinde sanatsever bir ailede dünyaya geldi. Çocukluğundan beri resim yapmayı çok seviyordu ve zamanının çoğunu bu sanatı ünlü sanat öğretmenleriyle öğrenmek için harcadı. 14 yaşındayken sanata ilgi  duydu ve bundan zevk aldı.

Şefkat (2016) -Yağlı Boya  25 x 60 cm

Beigi’nin ressam olarak profesyonel kariyeri, sanat dalında başarılı bir şekilde mezun olduktan sonra başladı. 2001 yılında “Beigi Akademisi” adlı kendi galeri ve eğitim enstitüsünü kurdu ve kısa bir süre sonra yüksek talep ve öğrencilerin ilgisinin sonucu olarak ikinci şubesini açtı. Beigi’nin Akademisi, İran’daki kültür bakanlığı tarafından yetkilendirilen Tahran’daki en prestijli ve seçkin sanat derslerinden biridir.

Ali Beigi Sanat Okulu Atolyesi

Geçtiğimiz yıllarda, Ali Akbar Beigi, 15 karma sergiye katıldı ve sergilenen eserlerin kalitesi ve yüksek ziyaretçileri ile 4 başarılı kişisel sergi açtı. Halen İran’da güzel sanatlar lisans okuyor. Buna ek olarak, Saint Petersburg, Rusya’daki Imperial Sanat Akademisi dersleri gibi çeşitli atölye çalışmalarına ve akademik kurslara katıldı.

Yıllık Düşüncede Derin
GERÇEKLİK ALGISI
Umutlu Beklenti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beigi’nin resim türü hiperrealizmdir ve konu portreler, figüratif sanat, natürmort, manzaralar, şehir manzaraları ve anlatı sahneleri arasında değişmektedir. Bir ortam kullanmanın, bir sanatçının elde etmek istediği herhangi bir sınırlama olmadan renk ve dokuya ulaşmasını sağladığına inandığı için yağlı boya resmini kesinlikle seviyor. Dahası, Yağlı boya, diğer boyalardan çok daha fazla öne çıkan parlak, zengin renkler yaratıyor. Yağlı boyalar daha fazla pigment içerdiğinden, daha canlı bir sanat eseri yaratırlar.

Sanatçının mükemmeliyetçi çalışması aşağıdaki videoda daha detaylı olarak izlene bilir.

Hits: 14075

Lütfen Beğeninizi Paylaşarak Bize Destek Olunuz
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN