Vizyonumuz
''Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.''

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
HAMM AKM ANNELERİ UNUTMADI

HAMM AKM ANNELERİ UNUTMADI

Hamm Cemevi Yönetim Kurulu, İnanç Önderleri , Kadınlar ve Gençlik kolu Anneler gününde Anneleri unutmadı.

Colvid 19 nedeniyle her yıl dernekte kutlanan Anneler günü her yerde olduğu gibi bu kez Hammda’ da kutlanamadı.

Buna rağmen Hamm Hacı Bektaşi Veli Alevi Kültür Merkezi ( HBVAKM)  Anneler Günü’nde 200 e yakın üyesine kırmızı karanfil, bir tablo çikolata ve iki tane yüz maskesi dağıttı.

Cemevi yönetimi bünyesinde  oluşturulan bir  ekip Hamm’ a  bağlı tüm mahallelerde ve komşu şehirlerdeki  Anne’ lere giderek hediyelerini tek tek dağıttı.

Yaptıkları aktif faaliyetler ve çalışmalarla her zaman takdir toplayan, Kuzey Ren Vesfalya Eyaletinin. en önemli Cemevlerinden birisi olan  HBVAKM bu aksiyonuyla onlara güzel bir sürpriz yaparak  Annelerin gönlünü fethetti.

Tüm dernek üyeleri bu zarif ziyaretlerinden ve evlere kadar getirilen hediyelerden dolayı yönetime, Cafer Kaplan ve İsmail Gülfırat dedelere  sonsuz teşekkür ettiler.

Anneler gününde yine başta Başkan Mehmet Akbaba, Hamm AKM üyesi olan.Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu İnanç Kurulu başkanı Cafer Kaplan dede ile İsmail Gülfırat dede ve diğer yöneticiler sosyal medyada da yayınlanan mesajlarında hizmet verenlere teşekkür ederken Annelerinde Anneler gününü en içten dileklerle kutladılar.

Hamm – Mehmet TANLI

 

Visits: 42

Lütfen Beğeninizi Paylaşarak Bize Destek Olunuz
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN